A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kim Kardashian megrázó vallomása: ötször műtötték a terhességei után

Várandósságai után ötször feküdt kés alá Kim Kardashian.

A 39 éves valóságshow szereplő és férje, Kanye West összesen négy gyermeket nevel együtt, ám a két fiatalabbik csemetét - a most 23 hónapos Chicagót és a 7 hónapos Psalmot - nem Kim Kardashian hozta a világra, hanem béranya. Kimnél ugyanis komplikáció lépett fel, amikor két nagyobbik gyerekét, North-ot és Saintet hordta a szíve alatt. Az orvosok ezek után pedig nem is tartották jónak, ha Kim újra teherbe esne - írja a Female First.

"Amikor a lányommal, North-tal voltam várandós, terhességi toxémiám volt, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy az anyuka szervei elkezdenek leállni. Csak akkor tudtam ettől megszabadulni, ha világra hozom a gyermeket. 34 hetes terhesen be is indították nálam a szülést" - mesélte Kim Kardashian, aki a problémás terhesség és szülés ellenére is több gyereket szeretett volna. A valóságshow-szereplő aztán másodjára is teherbe esett; amikor Saintet hordta a szíve alatt, akkor is felléptek komplikációk nála: a méhlepény a méhfalba ágyazódott, ebből pedig tragédia is lehetett volna.

Két várandóssága után másfél éven belül öt műtéten esett át, hogy helyrehozzák azt a kárt, amit a testén belül okozott a két terhesség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések