A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: ilyen ajándékokat kért György herceg karácsonyra

Vilmos herceg Marry Berry televíziós szakács műsorának a vendége volt, amelyet a királyi család karácsonyával kapcsolatban készített.
A műsorban jótékonysági célokra sütött és díszített süteményeket a herceg, a beszélgetés közben pedig az is szóba került, hogy a herceg mit vett karácsonyra a gyerekeinek – olvasható a 24.hu oldalán.

Ekkor árulta el sejtelmesen Vilmos herceg, hogy a hatéves György herceg bizony már megírta a saját listáját a télapónak.

„Nos, György már megírta a listáját a Jézuskának. Imád rajzolni és ügyes is. Valószínűleg valami olyan dolgot kap, amit ehhez használhat vagy a focihoz, mert a fociért is odavan” – árulta el Vilmos herceg.

Ezzel pedig egy újabb dolgot elárult a fiatal herceggel kapcsolatban, hiszen a foci iránti szeretete már korábbról ismert volt. Így nagy valószínűséggel olyan ajándékot kap majd a szüleitől, amelyet a rajzoláshoz vagy a focihoz használhat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések