A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kautzky Armand döbbenetes vallomása: ettől jön zavarba a Jászai Mari-díjas színész

A Jászai Mari-díjas színésznek évekig munkával teltek az ünnepek. Bár az ünnepi időszakban a tempóból kicsit visszavett, egy dolog változatlan, ha a karácsonyól van szó: a csomagolás a mai napig zavarba hozza a színművészt.

Hol a televízióból csendül fel a hangja, hol a színpadon láthatják a nézők Kautzky Armandot egy-egy lenyűgöző színházi alakításban. A színész bár nagyon várja az ünnepeket, az elmúlt 20 évben nem sokszor tölthette azt szerettei körében.

„Az adventi időszak a szórakoztató iparban egy nagyon komoly, sűrű időszak. Ilyenkor általában dolgozik az ember. Velem se volt ez másképp, amíg a Macskákban játszottam – majdnem 20 évig – addig minden karácsonyom azzal telt, hogy 25-én és 26-án dupla előadásra siettem. Elég fárasztó volt, a 25-ei karácsonyi ebédről le kellett mondanom, hiszen 3-kor már előadásom volt” – árulta el a színész az RTL Klubon látható Édesítőben

Persze Kautzky Armand idén sem sokat pihen az év végén, hiszen 26-án már színpadra lép Szolnokon. Előtte azonban szembenéz egyik legrettegettebb mumusával, ami minden évben nyomasztja, ahogy közeledik a karácsony.

„Szoktam csomagolni, de az az igazság, hogy ez nem az én műfajom. Mindig izgulok előtte és kicsit zavarba is jövök tőle, hogy hogyan fogjak hozzá. Örülök, ha ebben van segítségem, mert nekem ez nem megy a legjobban” – vallotta be a műsorvezetőnek, Molnár Andinak a színész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések