A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katy Perry a nővérével érkezett a vörös szőnyegre, gondolnád, hogy testvérek?

Az igazán nagy Katy Perry fanok biztosan tudják, de a többiek talán kevésbé, hogy Katy Perry egy szigorú, katolikus családban nőtt fel, és van egy nővére, illetve egy öccse. Természetesen a családja anonimitásának a megőrzése miatt nem is szokta őket szerepeltetni sem a közösségi oldalain, sem nyilvánosan.
A Baby2Baby gálára azonban nővérével, Angela Hudsonnal érkezett. Igen, a Katy Perry csak egy színpadi név, valójában Katheryn Elisabeth Hudsonként jött a világra a popsztár. Igazából, ha nem tudnánk, hogy testvérek, akkor nem is gondolnánk, hogy rokonok, nem sok hasonlóság van köztük Angelával, talán csak a nagy kék szemük árulkodik arról, hogy családtagok.
Katy Perry a jótékonysági eseményre egy, a felsőrészén ezüst flitterekkel borított, hosszú, fekete Prada ruhában érkezett, ami egy igencsak szexi dekoltázst is varázsolt neki. A haját pedig kontyba csavarták a feje tetejére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések