A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné elárulta: mindenki meglepetésére ez volt Lajos herceg első szava

Nemrég elhangzott a kis Lajos herceg első szava, ami nem az volt, amire családja számított, árulta el Katalin hercegné a BBC egyik karácsonyi műsorában.

Az egy éves Lajos herceg első szava ugyanis a Mary volt, annak köszönhetően, hogy Katalin hercegné óriási rajongója a neves brit főzős műsor, a Great British Bake Off sztárjának, Mary Berrynek.

Katalin a BBC egyik karácsonyi különkiadásában beszélt arról Mary Berrynek, a britek kedvenc szakács- és cukrászmesterének, hogy Lajos egyik első szavát - mindenki meglepetésére - a 84 éves nő inspirálta, mivel szakácskönyve éppen olyan magasságban áll a polcon, amit a 19 hónapos kisfiú is rendszeresen lát a konyhában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,



„A gyerekeket lenyűgözik az ismeretlen arcok, a te arcod pedig mindegyik szakácskönyveden ott van, ezért Lajos gyakran mondogatta azt, hogy 'de hisz ez Mary Berry!' Szóval, ha ma meglátna, biztosan felismerne” – mesélte Katalin hercegnő Great British Bake Off sztárjának a BBC egyórás különkiadásában, a Berry Royal Christmas-ben, amelyben a királyi pár és Mary Berry 150 önkéntes számára készített vacsorát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések