A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karddal támadtak egy férfire Százhalombattán – Mindent felvett a kamera, futótűzként terjed a felvétel az interneten

Durva vita alakult ki Százhalombattán pénteken, karddal támadtak rá egy férfire - egy autós felvételi kamerája rögzítette az esetet.

Nehéz szavakat találni arra a videóra, amely tegnap került fel az internetre. A felvételen látható személyeket kitakarták, emiatt a cselekmény kissé nehezen értelmezhető, és a hangot is levették alóla, de a lényeg tökéletes látszik: karddal rontottak rá egy férfire.

A jelenetsor, amelyet egy autó fedélzeti kamerája rögzített, péntek délelőtt történt Százhalombattán, szereplője pedig négy férfi, egy nő illetve egy kisfiú, akik veszekednek. Pár másodperccel később újabb személy érkezik autóval, és kiszállva egy hatalmas kardot ránt elő, amellyel fenyegetően hadonászni kezd. Bár próbálják lenyugtatni, csak átmenetileg sikerül, a sofőr ugyanis kisvártatva újra megindul, és a kard hüvelyével fejbe csapja az egyik férfit, aki ezután - meglehetősen szürreális módon - megszédül, és az autónak esik. Később a kardos alak ismételten előre tör, de időben lefogják. Kisebb huzavona alakul ki a fegyverrel, hol bedobják az autóba, hol előszedik újra, végül a nő az, aki kiveszi, és elsétál vele, a felvétel pedig véget ér.



A közel 30 ezer megtekintésnél járó videót feltöltő autószerelő elárulta, mi zajlott pontosan: a nő nemrégiben, egy helyi kereskedőtől vásárolt autójáról kiderült, hogy műszaki hibás, emiatt pedig szerettek volna beszélni az eladóval, aki, idézve a feltöltőt, "alpári módra váltott, ordítozott, és kizavart minket a kereskedésből". A kardos férfi leírása alapján a kereskedő testvére, a sérült pedig a vásárló egyik 70 év körüli ismerőse.

A videót felfedező Index megkereste az Érdi Rendőrkapitányságot, ahol megerősítették, hogy Bűnügyi Osztályuk "felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt indított eljárást." Az elkövetőt elfogták és kihallgatták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések