A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kalandos kiruccanáson jártak az Irigy Hónaljmirigy tagjai: egyikük bőröndjéből női hálóingek bukkantak elő

Kalandos kiruccanáson járt az Irigy Hónaljmirigy csapatának néhány tagja. A festői szépségű Zürichben számos kalandban volt része a Papp Feri, Sipos Tomi, Uszkó Laci, Varga Győző alkotta kvartettnek – már a srácok megérkezése a városba is emlékezetesre és meglehetősen vidámra sikerült.

– A repülőtéren hosszasan vártunk az egyik csomagunkra; történesen Uszkó Laci nagy piros bőröndjére. Amikor végre lekapta valamelyikünk a szalagról, Uszi pár méter után mondta, hogy ez tuti, nem az övé, mert nincsen rátapadva otthoni macska- és kutyaszőr – emlékezett vissza a vicces sztorira Sipos Tomi.

– Olyan idegesítően győzködött minket, akár a Muppet Show egyik morgolódó öregje. Dühömben hirtelen megálltam és győzködve őt kinyitottam a csomagot, amelyben nagy megdöbbenésemre női hálóingek, stólák hevertek – tette hozzá Tomi.

– Erre Uszi már röhögve kacsintott és biccentett a fejével a válla fölött arra, ahol pár méterre tőlünk két hölgy állt. Akkor vettem észre, hogy a fellépő parókáinkat nézegetik csodálkozva a mi bőröndünkben kotorászva és értetlenkedve. Rögtön intettünk nekik, hogy mi voltunk azok, akik lenyúltuk a kísértetiesen hasonló táskájukat! Szerencsére hamar tisztáztuk velük a félreértést...
Ez a mókás történet természetesen az egész utazásukra rányomta pozitív bélyegét és jó párszor emlegették, miközben nagyokat nevetve járták a várost. Kötelező jelleggel megnézték a nevezetességeket, illetve fakultatív módon a Limmat folyót szegélyező éttermekbe és kocsmákba is betértek egy kis lélekmelegítőért. 

Jártak Zürich főterén a híres adventi vásárban, valamint ha már ott voltak, akkor a helyi magyar kolóniának adtak egy hamisítatlan Mirigy-koncertet. Svájc legnagyobb városából a szintén gyönyörű fekvésű Bázelbe is ellátogattak, ahol ugyancsak felfedezték a metropoliszt, na és persze ott is felléptek az egyik magyar klubban. Talán mondani sem kell, hogy szintén óriási sikerrel...

Jótékony zenekar

A tavalyi nagy sikerű plüssös akciójuk után az IHM-tagok idén is jótékonykodással zárják az év végét; ezúttal a Rex Kutyaotthonnak gyűjtenek. Sipos Tomi és Kabai Laci december 15-én, vasárnap 13 órától az AsiaCenterbe várja az adakozni vágyó rajongókat – az eseményen az alapítvány egyik nagykövete, Magyar Attila is részt vesz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések