A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Íme Ördög Nóra legszürreálisabb története egy igazán különleges tárgyról

Kísérti Ördög Nórát egykori reklámszatyra - pár évvel ezelőtt forgalmazták az arcával díszített darabot, de még a mai napig előkerül - legutóbb például egy bűnügyhöz kapcsolódóan.

Hiába telt már el több év azóta, hogy Ördög Nóra az egyik áruházlánc arcaként reklámszatyrokon szerepelt, az illusztris darabok mind a mai napig fel-fel bukkannak, többnyire a legkevésbé várt helyeken. A minap például egy szánkó alternatívájaként használták a szatyrot, amelyet a műsorvezető is büszkén megosztott, majd újabb váratlan csavar érkezett a történetben. Tegnap ugyanis, miközben épp előkereste a fotón viselt tündérszoknyáját, belebotlott egy újabb táskába, amellyel közös képet is készített. Sőt, azt is elárulta, melyik a kedvenc története a szatyorról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Úgy érzem, ez itt a tegnapi zacskós posztom méltó folytatása.😊✌😇🤣 Az @ujratervezesofficial miatt nem rég előkerestem a Spar-tündérszoknyámat. De szerintetek, mennyi volt az esélye, hogy a forgatás helyszínén szembejövök magammal tündérként egy régi zacskón is? 🤣👍😇 Azóta a @sparmagyarorszag -ban is környezetbarát, lebomló anyagból készülnek a bevásárlószatyrok, de ez a széria még egyszerűen elpusztíthatatlan😃🤪 Szóval várható, hogy a legváratlanabb helyeken, a legváratlanabb funkciókban bukkan fel. (Mint tegnap, szánkózás közben, ugye🤣) Az eddigi abszolút kedvencem, amikor a híradóban egy bűnözőt vezettek bilincsben, kikockázott fejjel, hogy megkezdje a kiszabott börtönbüntetését, és mi fityegett a karján...? (vagy inkább ki...?🤣) De legalább az én fejem nem volt kikockázva🤩👌 Szóval imádom ezt a zacsit, szerettem ezt a kampányt, ezt a korszakot, és mindig jólesik, ha valahol felbukkan. Na? Kinél lapul még belőle? ✋❤
Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

„Ez a széria még egyszerűen elpusztíthatatlan. Szóval várható, hogy a legváratlanabb helyeken, a legváratlanabb funkciókban bukkan fel. (Mint tegnap, szánkózás közben, ugye) Az eddigi abszolút kedvencem, amikor a híradóban egy bűnözőt vezettek bilincsben, kikockázott fejjel, hogy megkezdje a kiszabott börtönbüntetését, és mi fityegett a karján...? (vagy inkább ki...?) De legalább az én fejem nem volt kikockázva. Szóval imádom ezt a zacsit, szerettem ezt a kampányt, ezt a korszakot, és mindig jólesik, ha valahol felbukkan” – írta a bejegyzésében a műsorvezető.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések