A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: januártól újra a képernyőn Pumped Gabo

Pumped Gabo ismét felbukkan egy reality-show-ban, mégpedig a lengyel tv egyik sorozatában, a Varsó Shore-ban, amelyet idehaza is vetítenek, mégpedig jövőre.

A magyar izomceleb január 1-jétől újra feltűnik az RTL Spike műsorában, a lengyel tv-ben már futó Varsó Shore-ban. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy Gabo jelentkezett a lengyel Jersey Shore-ba, ami ott Varsó Shore néven fut. Fel is vették a szereplők közé, a műsort pedig nem csak Lengyelországban, de idehaza is vetítik.

A műsor leírása szerint a lengyel csapat beköltözik a házba, majd magyar szótárakat talál a konyhában, de akkor még fogalmuk sincs, hogy Pumped Gabo érkezik hozzájuk. A lányok megbolondulnak, ahogy meglátják a fiút. Akad pár nyelvi akadály, de szerencsére Spiker jól beszél angolul, ezért tud fordítani – olvasható lengyel reality ismertetőjében.

Ízelítőnek egy rövid részlet, amelyben a közvetlenségéről híressé vált Gabó – leküzdve a nyelvi nehézségeket – próbálja meghódítani az egyik lengyel lány szívét:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések