A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány Ferenc: Az új cél, hogy a DK-val erős európai kormányt adjunk hazánknak

Gyurcsány Ferenc szerint a DK-nak kell leváltania Orbánékat és erős európai kormányt adni Magyarországnak.

"Talán 2013-ban volt. Év eleji szokásos évértékelőt tartottam. Volt benne egy mondat, amire sokan felszisszentek. Azt mondtam, nem lehet más célunk, mint hogy a magyar balközép legerősebb pártja legyünk, és majd közösen vezessük győzelemre az európai polgári ellenzék ügyét." - kezdi visszaemlékezését Gyurcsány Ferenc.

"2019 nem a keserű ébredés éve volt. Sőt! Ma a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt." - állítja büszkén a bukott miniszterelnök.

Évek óta halljuk az elemzőktől, hogy Gyurcsány célja a baloldal vezető szerepének megszerzése és a többiek ledarálása. Ők eddig váltig állították, hogy nem így van, de most Gyurcsány maga vallotta be. 2022-ben pedig vagy ő, vagy kedves felesége szeretne lenni a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Szerinte Orbánnak iszonyatosan Európa ellenes világképe van, ő viszont egy "európai" Magyarországot képzel el.

"Persze, halljuk azok hangját is, akik szerint 2010 előtt azt bizonyítottuk, hogy nem tudunk kormányozni. Nekik azt mondjuk, a jó kormányzáshoz erős, egységes, tiszta fejű, és a korrupciót mélyen elítélő párt is kell. A DK ilyen lett. Közösen tettük azzá. Veletek."

A DK a korrupciót mélyen elítélő párt lett? Jó vicc.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések