A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fontos közleményt adott ki a Fradi-meccs előtt a Ludogorec

Szigorú szabályok várnak a magyar szurkolókra.

Csütörtök este rendezik meg a bolgár Ludogorec és a Ferencváros Európa Liga összecsapását. A találkozó több szempontból is különösen pikánsnak ígérkezik. A Fradi ugyanis a nyár folyamán kétszer is felül tudott kerekedni a bolgárokon, akik viszont ősszel éppen az Üllői úton vettek revansot korábbi sérelmeikért, és 3-0-ás győzelemmel utazhattak haza Razgardba.

A csoportkör utolsó mérkőzésén mind a két csapatnak van esélye a továbbjutásra, így nem meglepő, hogy a magyar csapat részéről óriási szurkolói érdeklődés jellemzi a meccset, a Fradisták egy úgynevezett bulivonattal utaznak majd a stadionhoz, ahol szigorú szabályzattal kell majd szembenézniük.

A Ludogorec által kiadott közleményből ugyanis kiderült, hogy a létesítménybe nem lehet bevinni alkoholt, pirotechnikai eszközöket, üveget és harci eszközöket. Arra is kérik a szurkolókat, hogy az okmányaikat ne felejtsék otthon, hiszen a rendezők a beléptetés során kérhetik ezeket. Rasszista megjegyzéseket szigorúan tilos a mérkőzés alatt skandálni, illetve a lézer használata sem engedélyezett.

A Ludogorec-FTC mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések