Hirdessen itt

Felháborító dolgot művelt az egyik abdai benzinkúton ez a férfi – Másfél hónapja keresik, de mintha a föld nyelte volna el

A Győri Rendőrkapitányság eljárást indított egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A képen látható ismeretlen férfi, még október 26-án 16 óra 20 perc körül állt be az egyik abdai töltőállomásra, ahol megtankolta autóját (amelynek hamis rendszáma volt), majd nemes egyszerűséggel, fizetés nélkül elhajtott. A sofőrről a biztonsági kamerák felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések