A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félbeszakították a magyar zenekar teltházas, arénás szombathelyi koncertjét, verekedés is volt - megszólalt a banda is

Bombariadó miatt szakadt félbe tegnap este a Delta teltházas koncertje Szombathelyen.

Szombat este az Aréna Savariában koncertezett a Delta, ám valami közbeszólt: bombariadó miatt félbe kellett hagyniuk szombathelyi teltházas fellépésüket. Valaki ugyanis telefonon azt közölte, bombát rejtett el az épületben. A zenekart ezt közleményben tudatta a követőivel a Facebook-oldalukon - írja a nyugat.hu.

"Sajnálatos módon bombariadó volt a ma esti szombathelyi buliban. A betelefonáló helyett is elnézést kérünk és ugyanolyan szomorúak vagyunk, mint Ti, ha nem szomorúbbak... Gyakorlatilag így bármilyen rendezvényt tönkre lehet tenni... Miért kell ez, kinek és miért jó???" - olvasható a zenekar hivatalos Facebookján.


A zenekar hajnali két óra körül állt le, a világítás felkapcsolása után pedig bejelentették: mindenkinek el kell hagynia az épületet bombariadó miatt. A kiürítés miatt akadt olyan, aki a kabátját sem tudta elhozni a ruhatárból, akkora volt a sietség. Ezzel szemben voltak olyanok, akik több kabátot is felkaptak a rohanás közepette. Az utcán várakozó kabátos és kabát nélküli bulizók között pedig emiatt verekedés alakult ki: az a rémhír terjedt az emberek között, hogy ellopták a kabátokat. A rendőrök gyorsan közbeléptek, egy férfi azonban hanyatt esett, és beverte a fejét az aszfaltba, így őt kórházba kellett szállítani. Egyesek egyébként állítólag bíztak abban, hogy a koncert folytatódik, ám ez nem történt meg.

Az embereket a fűtött tornacsarnokba terelték, ám a biztonsági őröknek egyeseket meg kellett fékezniük: néhány ittas állapotban lévő bulizó az edzőterembe bejutva súlyokat kezdtek el emelgetni. Úgy tudni, tornacsarnokban több üveg is kitört.

A kabátokat a ruhatárból csak hajnali öt óra körül kapták vissza az érintettek. A rendőrség keresi az ismeretlen, bombával fenyegetőző telefonálót, aki több ezer ember szórakozását hiúsította meg, és a szervezőknek is komoly kárt okozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések