A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő történet: újszülött volt még, amikor elrabolták, 55 évvel később bukkantak a nyomára

Filmbe illő annak a férfinak a története, akit 1964 áprilisában, még újszülött korában raboltak el az egyik chicagói kórházból – írja a Daily Mail.

Chester és Dora Fronczak babája, Paul mindössze egynapos volt, amikor egy ápolónak öltözött nő orvosi vizsgálatra hivatkozva elvitte, ám soha nem tért vissza vele. A baba keresésén a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is dolgozott. Az ügyet azonban 1966-ban lezárták, miután egy 2 éves, az egyik New Jersey-i bevásárlóközpontban magára hagyott kisfiúról szentül hitték, hogy az a Fronczak család eltűnt fia. Ekkor még nem létezett DNS-teszt, a gyermek hamar a családhoz került.

A fiú már 10 évesen gyanakodni kezdett, ám csak 2012-ben derült ki, hogy nem rokona a Fronczakéknak. Igazi gyermekük rejtélye újra terítékre került. A valódi Pault újra keresni kezdték, most szerdán pedig azt közölték: az azóta más nevet viselő férfira Michiganben bukkantak rá. Elmondása szerint tudta, hogy 55 éve elrabolták. Nem jelezte, felvenné a kapcsolatot a felteheteőn igazi, biológiai anyjával, édesapjával pedig már nem lesz lehetősége találkozni, a férfi ugyanis elhunyt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések