A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Együtt akartak karácsonyozni, halálos autóbalesetet szenvedtek a tizenéves lányok

A szerencsétlenség Alabamában történt karácsonykor, hárman haltak meg. 

Három tinédzser vesztette életét abban az autóbalesetben, ami december 25-én történt Alabama egyik vidéki területén – írja a CNN.

A három lány, Cassidy Dunn, Emilee Fain és Addyson Martin mind 16, illetve 17 évesek voltak, és a Geneva High School gimnáziumba jártak. Mindhárman az első ülésen ültek, amikor autójuk kisodródott, és nekicsapódott egy fának.


A hátsó ülésen két másik lány is utazott, egyikük néhány horzsolással megúszta a balesetet, a másikat pedig helikopterrel szállították a Children’s of Alabama kórházba, ahol stabilizálták az állapotát.

A nyomozó szerint a lányok legjobb barátnők voltak, és egymásnál töltötték a karácsonyt. Éppen egyikük családjához tartottak, amikor a tragédia történt. Elmondása szerint a balesetet nem ittas vezetés okozta.

Rengeteg helyi lakos gyűlt össze a lányok megemlékezésére. Egyikük elmondása szerint sokan szerették őket, és az egész város mélységesen megrendült a történtek miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések