A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy órán át együtt sírtak: meglátogatta a kórházban a megkéselt tanárnőt a 17 éves fiú édesapja

Elrendelték annak a 17 éves fiúnak a letartóztatását, aki csütörtökön késelte meg a fizikatanárnőjét Győrben. A fiú ügyvédje elmondja, hogy a fiú a támadáshoz használt svájci bicskát az édesapjától kapta, ugyanis a családban hagyomány, hogy az apák kést adnak ajándékba a fiúknak.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk a támadás hátterében az állhatott, hogy az egyébként jó tanuló fiú most csak hármast kapott az egyik dolgozatára.

Állítólag már jó ideje elégedetlen volt osztályfőnöke módszereivel. A pedagógust a hátán, illetve a kezén szúrta meg, azzal a késsel, amit az ügyvédje szerint az édesapjától kapott.

- Egy amúgy teljesen ártalmatlan svájci bicska volt nála – mondta el az ügyvéd az RTL Híradójának.

Az ügyvéd szerint:

- Tökéletesen rendezett, korrekt életvezetéssel rendelkező szülők, mindenki dolgozik, mindenki tanul, egzisztenciális viszonyok kiegyensúlyozottak, a legkisebb szikrányi jele sem volt ennek.

Az ügyvéd úgy véli, hogy a fiú nem akarta megölni tanárát és már megbánta tettét. A tanárnő még mindig kórházban van, a diák édesapja beszélt is vele.


- Tegnap egy órán keresztül együtt sírtak – mondta el az ügyvéd.

- Tragédia mindenki számára ez az ügy, áldozat a család, áldozat a gyermek és áldozat a tanárnő. tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések