A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai pillanatok a Konyhafőnökben: videón, ahogy Sztarenki Dóri rosszul lett

Annyira megviselte a napi feladat, hogy rosszul lett, sőt, kis híján elájult forgatás közben Sztarenki Dóri színésznő, A Konyhafőnök VIP játékosa!

Különleges szárnyasokat kellett feldolgozniuk a sztárversenyzőknek, a tollasoktól pedig előtört a színésznő gyerekkori madárfóbiája. Annyira rosszul lett, hogy a hányinger kerülgette, le kellett ülnie a földre, hogy elkerülje az ájulást. Végül Rácz Jenő összeszedte Sztarenkit, aki folytatta a versenyt.

– Az az igazság, hogy rettegek a madaraktól. Még gyerek voltam, hároméves, amikor ültem a WC-n, a kis ablakon pedig hirtelen berepült három galamb. Csapódtak mindenfelé, hangosak voltak, én pedig sokkot kaptam. Kirohantam, de a galambok is jöttek utánam. Apu egyesével fogta meg őket és bár nem bántottak, azóta félek tőlük – mesélte a fóbiájáról már nevetve Dóri. – Bár távolról csodálom őket, még azt sem szeretem, ha a járdán elmegyek mellettük.

Korábban már írtunk Sztarenki Dóri kemény pillanatáról, de most már meg tudjuk mutatni videón is a jelenet. Ez történt:



Emellett a tegnapi adásban kiesés is volt: Sipos Tomi és Rippel Feri között kellett a zsűrinek döntenie, hogy ki folytassa a versenyt, Rippel mehetett tovább.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések