A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes történet: a macskájának köszönheti egy veresdi férfi, hogy nem égett benn házában – videó

A versendi férfi macskájának köszönheti, hogy nem veszett oda, amikor a lángok felemésztették az otthonát.

A családfő egyedül tartózkodott házukban, ugyanis felesége és négy gyereke éppen rokonlátogatóban voltak. Az éjszaka folyamán azonban a férfi felébredt arra, hogy macskájuk az ajtót kaparja. Ekkor vette észre, hogy a kályha előtt már hatalmas lángok vannak, amiket hiába próbált eloltani, nem járt sikerrel.

„Az ágyneműtől nemhogy eloltódott volna, hanem egyre erősebb lett a tűz. Kifutottam a konyhába, mire visszamentem, még nagyobb lett a tűz, még a közelébe sem tudtam menni és nagy füst volt bent. Aztán gondolkozás nélkül kifutottam a házból és elkezdtem kiabálni” - nyilatkozta az RTL Klub Híradójának Sallai Péter.

A férfi még időben ki tudott jutni az épületből, ugyanis nem sokkal később berobbant a gázpalack. A tűzoltók a szomszédok hívására érkeztek ki a helyszínre, de még akkor is dőlt a füst a házból a tetőn keresztül. Otthonuk így lakhatatlanná vált, egyelőre egyik ismerősük házában húzhatják meg magukat. A tragédia után a hír gyorsan terjedt és a segítség sem maradt el, rengeteg adomány érkezett a számukra. A kis családnak mindene odaveszett a tűzben, így a nulláról kell újrakezdeniük életüket.

A teljes riportot itt nézhetik meg:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések