Hirdessen itt

Döbbenetes előtte-utána fotók: elképesztő átalakuláson ment keresztül ez a heroinfüggő lány

A fiatal lány azért állt nyilvánosság elé a történetével, hogy minden kábítószer-függőnek inspirációt nyújtson - olvasható a Ripost oldalán.

Egy előtte-után fotókollázst tett közzé a közösségi oldalán, melyben felhívja a többi függő figyelmét arra, hogy igenis van kiút a drogok fogságából. .

„A nevem Jamee, és gyógyuló félben lévő heroin- és met-függő vagyok. A két kép között két év telt el. A második akkor készült, amikor megkaptam a diplomámat. A gyógyulás igenis lehetséges.”- írta a fiatal lány a Facebook oldalán.


Elmondása alapján a függőségének legsötétebb időszaka az volt, amikor éjszakánként egy parkolóban ült a kocsijában és arra várt, hogy a dílere leszállítsa neki a napi adagot. A lány 13 éves volt, amikor dohányozni kezdett, majd pedig 15 éves volt, amikor már morfiumot használt. Ezután pedig egyenes út vezetett a heroinig. Jamee egy idő után azonban már nem tudta finanszírozni a függőségét, így rengeteg lopásos bűncselekményt követett el, hogy tudjon fizetni a drogokért. A fiatal lány 19 éves korára már többször ült börtönben, sőt a fogdában egyszer meg akarta ölni magát.

Az utolsó szabadulása után határozta el, hogy végre kitör a függőségből, így jelentkezett egy leszoktató programba. Ezután a 20 éves lány életében egy egészen új szakasz kezdődött, nem sokkal később teherbe esett, majd elvetélt és újra összeomlott. Az újabb traumát nem tudta egyedül feldolgozni, így jelentkezett egy új programba. Ennek eredményeképpen a lány jelenleg teljesen normális életet él, sőt egyetemi tanulmányait is sikerült befejeznie.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések