Hirdessen itt

Döbbenet: tárgyalása szünetében szülte meg kislányát a csecsemőgyilkossággal vádolt pásztói horroranya – videó

A bírósági tárgyalás ebédszünetében szült gyereket az az asszony, akit a pásztói csecsemőgyilkossággal vádolnak – derült ki az RTL Híradó riportjából.

A nő tavaly januárban egy patakparton szülte meg gyermekét, majd a vád szerint megölte és feldarabolta. A múlt hét csütörtökén, a délelőtti tárgyaláson minden rendben zajlott, ám délután már nem jelent meg a vádlott. Kiderült: a balassagyarmati kórházban újabb gyermeket szült.

„A vádlott nem tért vissza a tárgyalásra, majd a felkutatására tett intézkedések során a bíróság tudomására jutott, hogy a délutáni órákban egy újabb gyermeknek, egy kislánynak adott életet” – mondta a Híradónak Lajkó Péter, a Balassagyarmati Törvényszék szóvivője.

A kórház értesítette a hatóságokat, mert a nő lábbilincset viselt.

Az asszony még az ügyben eljáró bíróság elől is eltitkolta, hogy terhes, ezért – a bűnismétlés veszélyére hivatkozva – letartóztatták őt, újszülött kislányát pedig elvették tőle.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nő elismerte, hogy január 1-jén éjjel egy patakparton megszülte gyermekét, ám azt tagadja, hogy annak halálát szándékosan okozta. A szakértők szerint tudatában volt tettéknek, nem szenvedett szülés utáni depresszióban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések