A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális: többször megerőszakolták kétéves kislányukat a horrorszülők, de ez még nem minden...

A valaha látott egyik legszörnyűbb bűntényként könyvelte el a helyi főügyész azt az Egyesült Államokbeli oklahomai ügyet, mely során egy házaspár, pontosabban a 25 éves Gerrad Coddington valamint felesége, a 29 éves Christina Nelson-Coddington többször is megerőszakolták kétéves gyermeküket.

A párt a bíróság összesen 29 vádpontban találta bűnösnek,többek közt nemi erőszakban, gyermek megrontásában, vértfertőzésben és gyermekpornográf anyagok gyártásban. 

A pár nem csak saját, kétéves lányukat kötözte le majd erőszakolta meg, de különböző online fórumokon részletesen beszámoltak más pedofiloknak arról is, hogy ezt tervezik tenni a még meg nem született gyermekükkel is.

A házaspárt ez év júniusában tartóztatták le, miután több beteges fényképet is feltöltöttek a Facebook-oldalukra, ezeket természetesen a közösségi oldal automatikusan eltávolította, később a moderátorok értesítették az FBI-t.

Az utolsó bírósági perre a hónap elején került sor, mely során a házaspárt tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték - azaz soha nem kérvényezhetik majd a feltételes szabadlábra helyezésüket - számolt be a döntésről a Bors, a Metro információi alapján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések