A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szomszédai meséltek a gyilkos apáról, aki mesét kapcsolt be a gyermekének, amíg végzett a testvéreivel – A kislány képtelen volt járni a sokktól

A korábban a feleségét súlyosan bántalmazó, majd a gyermekeit meggyilkoló győri férfi évekig csak színlelte, hogy megváltozott és jó útra tért – írja a Bors.

A házban, ahol a tragédia történt, apró mécsesekkel emlékeznek a szörnyűségre. A ház lakóit sokkolta az eset, nem gondolták volna, hogy H. Gábor ilyen szörnyű tettre képes. Az egyik szomszéd szerint kimondottan kedves embernek tűnt, izgatottan és nagy szeretettel mesélt arról, hogy várja, hogy láthassa gyerekeit. Arról viszont nem mesélt a férfi, hogy börtönben ült.

A gyilkosság napján a szomszédok nagy hangzavarra, illetve arra lettek figyelmesek, hogy a legkisebb kislányt, akit a férfi életben hagyott, ölben hozták ki a házból. A kis Léna teljesen összeomlott. Édesapja mesét kapcsolt be neki, amíg testvéreivel végzett, de hiába, hiszen a kicsi mindent hallott. Úgy tudni, a kislány olyan sokkot kapott, hogy képtelen volt járni, ölben hozták ki a lakásból, azóta pedig a győri kórház pszichiátriai osztályán fekszik.

A férfit a gyermekek édesanyja is támogatta. Hitt neki, hogy megváltozott, megbízott benne annyira, hogy nála hagyja a gyermekeit, hiszen azokat sosem bántotta. Ezt a szakvélemény is alátámasztotta, mondván, a férfi érzelmileg kötődik a gyermekeihez, aktívan részt vett az életükben a a születésüktől kezdve.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések