Egy kétgyermekes édesanyát gázolhattak el vasárnap reggel a szombathelyi Bagolyvárnál.

Elgázoltak egy nőt vasárnap reggel Szombathelyen, azonban a nőnél nem voltak személyes iratok, így a helyi lakosok segítségét kérték az azonosításban. A nő profi felszerelésben futott, amikor a baleset történt, a helyszínen talált sporteszközeiből, a telefonja nyitóképén látható két gyermek képe segítségével próbálták beazonosítani az asszonyt a szombathelyiek közreműködésével.

A helyszínelők próbáltak segélyhívást is indítani a súlyosan sérült nő telefonjáról, hátha ez alapján megállapítható személyazonossága, de ez sem vezetett eredményre. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem volt képes kommunikálni a helyszínen lévő emberekkel, azonnal kórházba szállították.

A 112Press élő bejelentkezésének segítségével azonban percek alatt sikerült kideríteni a nő személyazonosságát. Rengeteg Szombathelyi próbált segíteni, végül egy férfi járt sikerrel, aki kétségbeesetten próbálta felhívni futótársát, ám sajnos a telefon az aszfalton csörrent meg és a rendőrök vették fel, segítségével sikeresen beazonosították a nőt.

Jelenleg a Brenner Tóbiás körúton, a Bagolyvárnál teljes útlezárás van érvényben, az eddigi információk szerint a nő épp az úttesten szaladt át, amikor az érkező Citroen elgázolta.