A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

2Pac autóját közel 2 millió dollárért árulja egy Las Vegasi szalon

A Napi Újság egyik kedves olvasója a híres rapper 2Pac autójára bukkant az éjszaka egy Las Vegasban található autószalonban. 

Tupac Amaru Shakur – művésznevén 2Pac – albumai több mint 75 millió példányban keltek el világszerte egy 2010-es felmérés szerint. Legtöbb dalszövege az erőszakkal teli gyermekkoráról, a gettó nehézségeiről, a rasszizmusról, társadalmi problémákról vagy éppen más rapperekkel való nézeteltéréseiről szól.
1996. szeptember 7-én, Las Vegasban Tupac éppen koncertezni indult egy helyi szórakozóhelyre. A golyóálló mellény rendszerint mindig rajta volt, de akkor kivételesen nem vette fel. 

A koncertre indulva még vitába keveredett a Crips banda egyik tagjával, és talán ez okozta vesztét. 
Amikor már éppen a koncerthelyen voltak, autójuk mellé odagurult egy fehér autó, tüzet nyitottak belőle Tupacra, majd a támadó gyorsan el is tűnt. 

A zenészt azonnal kórházba szállították, körülbelül három napig volt mesterséges kómában, de többé nem tért magához.
Bár az autót korábban is árulták a Napi Újság egyik amerikai olvasója szerint a raplegenda gépjárműve igen magas áron ezúttal 1.750.000 dollár fejében találhatja meg gazdáját, ami mai árfolyamon forintba mérve 540.750.000 milliót jelent. 

A 750iL-es BMW-t 5,4 literes benzinmotor hajtja, az erőforrás 326 lóerős és 490 Nm nyomatékot ad le. Az 1995 és 1997 között gyártott modellek általában 1-1,5 millió forint körül mozognak. De hát na! A legenda az legenda!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések