A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

175 ezerért vett ruhát Miklósa Erika, jótékonyságból tette

Egy nő sok pénzt képes elkölteni ruhára, de az külön öröm, ha a vásárlással egy jótékony ügyet támogathat.

Így tett Miklósa Erika opera-énekesnő is, aki a közmédia idei Jónak lenni jó kampányában 175 ezer forintért vásárolta meg Merő Péter tervező elegáns, hullámcsipkével és bőrrel díszített fekete alkalmi ruháját, hogy a koraszülöttmentéssel foglalkozó Peter Cerny Alapítványt támogassa.

– Nagyon szeretem Péter ruháit. Azt viszont csak a mostani kampányból tudtam meg, hogy koraszülött volt ő is, ezért is jött szívből az adománya. Ez meghatott, túl azon, hogy azt is gondolom: a koraszülöttek és a megmentőik is a mi hőseink. Egyébként ezt a ruhát veszem föl karácsonykor – árulta el a Blikknek a vásárlás okát Miklósa Erika.
Az opera-énekesnő családjában és a baráti társaságában is van olyan, aki koraszülöttként érkezett meg a világra, ezért még fontosabb volt számára, hogy segítsen.

– Anya vagyok, kislányom van, és ha meglátok egy koraszülötteket mentő autót, összeszorul a szívem, de tudom azt is, hogy a kicsik onnantól a legjobb kezekben vannak, a legnagyobb biztonságban – tette hozzá a művésznő a jótékonysági vásárlás után.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések