A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrökre támadt a szír férfi, ezért újra elítélték

A Nyírbátori Járásbíróság 2019. november 25-én gyorsított eljárásban hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt jogerősen 1 év 8 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetés ítélte B.W. vádlottat, és 6 évre kiutasította Magyarország területéről.

A tényállás szerint a szír állampolgárságú vádlottat a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt 4 évre kiutasította Magyarország területéről. Ennek végrehajtása érdekében tartózkodott a rendőrség nyírbátori őrzött szállásán.

2019. november 12-én este a férfi a szálláshely egyik épületében asztaliteniszezett, amikor a szolgálatot ellátó rendőrök a házirend alapján felhívták, hogy a játékot fejezze be és az ütőt adja át nekik. 

A vádlott ennek nem tett eleget, az ütővel a kezében több alkalommal a rendőr felé csapott, aki ezek elől hátra lépve kitért. Mikor a vádlott a zárkájába ment, ismét felhívták, hogy az ütőt adja át, de ekkor a férfi a kezét ökölbe szorítva többször a rendőrök felé csapott, akiknek sikerült kitérniük az ütések elől.

dr. Resán Dalma, sajtószóvivő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések