A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késelés Hágában: tizenéves fiatalokat sebesített meg az elkövető, a kislányok sikítva rohantak az utcáról egy boltba

Tizenéves gyerekek a péntek esti hágai késelés sérültjei - közölte szombaton NOS holland közszolgálati televízió. A támadót egyelőre nem sikerült kézre keríteni.

Péntek este több embert késsel megsebesített a hollandiai Hága belvárosának leglátogatottabb bevásárlóutcájába, a parlament épületétől 500 méterre egy férfi. A támadás során egy 13 éves kisfiú és két 15 éves kislány sebesült meg könnyebben, akiket már elengedtek a kórházból - írja a hvg.hu az MTI-re hivatkozva. Azt eddig is lehetett tudni, hogy fiatalok az áldozatok, de hivatalos tájékoztatás még nem érkezett a korukat és nemüket illetően.

A támadó meglépett, a NOS pedig megszólaltatott két szemtanút, akik elmondták: a megsebesített kislányok sikítva menekültek a zsúfolt utcáról egy boltba. Egy másik szemtanú egy atlétikus testalkatú férfit látott elfutni a helyszínről, elmondása szerint az illető könnyedén ugrándozott át az akadályokon.

A hatóságok nagy erőkkel keresik az elkövetőt. Híradások szerint razziákat tartanak a vasúti pályaudvarokon, és a tömegközlekedési eszközöket is ellenőrzik. A késelő indítéka nem ismert, de a hatóságok nem zárnak ki semmit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések