A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kálló Gergely lesz az ellenzék közös jelöltje a dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson

Kálló Gergely (Jobbik) lesz az ellenzék közös jelöltje a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Pintér Tamás, aki október 28-ai hatállyal mondott le országgyűlési mandátumáról, miután Dunaújváros polgármesterévé választották.

Pintér Tamás hangsúlyozta: már a lemondásakor feltételül szabta, hogy olyan embert jelölhessen utódjául, aki hazaszeretetével és tenni akarásával tovább tudja vinni azokat az ügyeket, amelyeket ő is képviselt Fejér megyei 4-es választókerületében.

Kálló Gergely képviselőjelölt kiemelte: a politikán keresztül tudja legjobban képviselni a magyar embereket, ezért lépett be 2008-ban a Jobbikba és 2016 óta segítette Pintér Tamás munkáját. Mint mondta, alázattal és nagy szorgalommal kíván dolgozni a Dunaújvárosban és környékén élőkért.

A Nemzeti Választási Bizottság november 20-ai ülésén február 16-ára tűzte ki az időközi országgyűlési választást a Fejér megyei 4. számú választókerületben. A kampány december 28-án kezdődik, jelölteket január 10-éig lehet bejelenteni.

Pintér Tamás egy másik pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, feljelentést fog tenni a korábbi fideszes városvezetés ellen, mert olyan beruházásokat végeztek az elmúlt időszakban, amelyekre nem volt meg a fedezet a város költségvetésében. Hozzátette azt is, álláspontja szerint a munkák elvégzésére törvényeket megszegve kötöttek szerződéseket. Közölte, 1,436 milliárd forintról van szó, amelyből október 13-ig 770 millió forintot már ki is fizettek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések