A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: Meghan hercegné nővére nagy bajban van

Meghan Markle és amerikai családja között már régóta áll a bál. Ugye minden akkor kezdődött, amikor a színésznő Harry brit herceggel kezdett járni.
Ekkor minden családtagja megpróbált hasznot húzni Meghan helyzetéből, többek között az édesapja is. Érthető tehát, hogy a hercegnének elege lett abból, hogy mindenki kihasználja. Az sem segített, hogy az apja először megjátszotta a betegségét… Amikor pedig tényleg beteg lett az idősebb Thomas, akkor Meghan már nem hitt neki.

Egyik féltestvére, Samantha pedig folyamatosan kritizálta húgát online. Méghozzá nem is akárhogyan. Néha nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat hagyott Facebookon, amiért többen megfenyegették őt. Sőt! A nő arra hivatkozott, hogy még őt zaklatták az interneten!

Ezért kapcsolatba is lépett a helyi rendőrséggel, akik viszont inkább azzal foglalkoztak, hogy Samantha milyen kommenteket hagyott egy-egy bejegyzés alatt.

„Nem értem. Szerintem nem bűn kritizálni a nővéremet azért ahogyan az apánkkal bánt...” – nyilatkozta a felháborodott nő.

Te mit gondolsz? Samantha valóban elvetette a sulykot?

Forrás: Mirror

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések