Hirdessen itt

Halálos balesethez és kazántűzhöz riasztották a tűzoltókat

Debrecenben, a Homokkerti felüljárónál is történt baleset.

Kigyulladt egy családi ház mellé épített kazánház Görbeházán tegnap kora délután a Csegei utcában. A hajdúnánási és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Ebes külterületén. Az autó utasai beszorultak a roncsba, őket a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. Az ütközésben egy ember a helyszínen életét vesztette, három embert pedig kórházba szállított a mentőszolgálat. A rendőrség a műszaki mentés idejére lezárta az érintett útszakaszt – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Egy autó ütközött a hídpilléreknek este Debrecenben a Wesselényi úton a Homokkerti felüljárónál. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel kiszabadítottak két embert az összeroncsolódott autóból. A balesetnek sérültjei is voltak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

A police.hu beszámolója szerint Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelű balesetben 1 személy vesztette életét, míg 1 baleset súlyos, 1 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések