A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Féltékenységből késelte meg a barátnőjét

A Somogy Megyei Főügyészség fellebbezése után a Pécsi Ítélőtábla 4 évi és 6 hónapos szabadságvesztést szabott ki azzal a 47 éves férfivel szemben, aki késsel életveszélyes sérülést okozott a barátnőjének.

A korábban emberölés miatt elítélt vádlott 2018 májusában Fonyódra utazott, hogy bátyja volt élettársával felvegye a kapcsolatot. A nővel 2018 júniusától rendszeresen találkozott, többször tartózkodott a lakásán, nála is aludt, azonban ilyenkor az italozó életmódján nem változtatott.

A férfi féltékeny volt, rendszeresen veszekedett a sértettel. Júliusban egy este a férfi a vita hevében hirtelen mozdulattal pofon vágta a mellette fekvő nőt, aki erre felszólította, hogy takarodjon onnan, amitől a férfi még dühösebb lett. Elővett a nadrágja zsebéből egy kést, majd hanyatt lökte a nőt, és mellkason szúrta. 

A Kaposvári Törvényszék a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt 3 évi és 6 hónap börtönbüntetésre ítélte. Az ügyészségi fellebbezés miatt ezt egy évvel emelte fel a Pécsi Ítélőtábla.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések