A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bozótvágó késsel támadtak egy kamionosra a migránsok

Ismét kamionos esett áldozatul az illegális migránsoknak, ezúttal Belgiumban. A román sofőrre álmában támadt rá egy bevándorlócsoport bozótvágó késekkel és botokkal – írja a V4NA.

Mintegy 12 főből álló migránsbanda támadt rá egy román kamionsofőrre a belgiumi Walshoutemben egy parkolóban. A sofőr a rendőrségnek elmondta, éppen aludt a járműben, amikor arra ébredt fel, hogy neszeket hall a kamion körül. Amikor kinézett, hogy mi folyik a közelben,
egy tucatnyi afrikai migráns jelent meg előtte, akik visszaszorították a kamionba, és különböző fegyverekkel, bozótvágó késekkel és botokkal támadtak rá.

Mire egy rendőrautó is megérkezett a helyszínre, a migránsoknak már sikerült elmenekülnie. A rendőrség a lassú és csupán egy autóval való kivonulást azzal magyarázta, hogy nincs elég emberük. Az illetékes hatóság egy szóvivője arról beszélt az eset kapcsán, hogy

egyre több a hasonló incidens, és egyre erőszakosabbak a támadók,

mindeközben azonban nincs elég rendőr és nem is tűnik úgy, hogy lesz utánpótlás.

Hasonló eset történt egyébként néhány héttel ezelőtt is, amikor Franciaországban egy belga kamionsofőrre lőttek rá migránsok egy autópályás pihenőben. A belga sofőr, csakúgy mint a mostani román áldozat azonban sikeresen megúszta a támadásokat és nem szerzett súlyos sérüléseket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések