A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bezárta és kirabolta a nénit a pátrohai nő

Hosszú időre fegyházba küldené az ügyészség azt a nőt, aki egy idős nénit bezárt a fürdőszobájába, majd elvette a telefonját és az iratait.

A Kisvárdai Járási Ügyészség vádirata szerint a harmincas éveiben járó pátrohai nő 2019. november 14-én délelőtt azzal az ürüggyel, hogy wc-re kell mennie, bejutott Kisvárdán az egyedül élő idős sértett néni házába. A néni megmutatta neki a fürdőszobát, és ott magára hagyta. A vádlott ezt követően behívta a nénit a fürdőbe azzal, hogy csöpög a csap, nézze azt meg. Ahogy az idős sértett belépett a helyiségbe, a vádlott azonnal kifutott onnan a lakásba, a fürdőszoba ajtaját pedig kulcsra zárta. Átkutatta a néni táskáját, elvette a telefonját és iratait, majd távozott a helyszínről.

Az idős sértett kb. fél órát volt bezárva a fürdőszobába, majd kiabálását meghallotta az egyik szomszédja, aki kiengedte. A vádlott nemsokáig maradhatott szabadlábon, ugyanis a rendőrség még aznap délután elfogta és őrizetbe vette.

A vádlott letartóztatásban várja az eljárás befejezését. Az ügyészség rablás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja a vádlottat, aki ezekért a bűncselekményekért közel 15 évig terjedő fegyházbüntetést kaphat.

Az ügy a Kisvárdai Járásbíróságon folytatódik.

A mellékelt képeken a fürdőszoba ajtaja, illetve a sértett néni táskája látható, amiből a vádlott az iratokat vette el.

Dr. Szilágyi László, sajtószóvivő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések