A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Néppártnak vissza kell találnia az alapértékeihez

Az Európai Néppártnak (EPP) meg kell erősödnie, vissza kell találnia az alapértékeihez - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A tárcavezető kifejtette: új elnöke van a Néppártnak, ő tegnap beszédet mondott, amiben semmi kifogásolnivaló nem volt, kivéve a külső határvédelemre és határkerítésekre vonatkozó kritikát. Hatékony külső határvédelem, határkerítés nélkül az illegális bevándorlástól nem óvható meg Európa - jelentette ki.

Gulyás Gergely szerint az EPP új elnökének kell eldöntenie, milyen irányvonalat választ. A Néppárt szempontjából az a fő kérdés, hogy milyen jövőt képzel el magának, megtartja-e azokat az értékeket, amelyek alapján létrejött - értékelt.

Közölte: a Fidesznek konzervatív, jobbközép demokrata szövetségben kell lennie, és ha az EPP ilyen jövőt lát maga előtt, a Fidesz a legsikeresebb tagpártként szívesen áll rendelkezésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések