Hirdessen itt

A BDPST Group tulajdonába került a tarcali Andrássy Rezidencia

Új tulajdonosa van a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa szállodának, a BDPST Group felújítja a hotelt, 12 új szobát, kültéri medencét és rendezvényhelyszínt is kialakít - közölte a cég az MTI-vel pénteken.

A BDPST a szállodát tulajdonló és üzemeltető Témadesign Kft.-t vásárolta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodájának helyet adó kúria épülete hosszú ideig az Andrássyak tulajdonában állt, szállodaként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit.

Közölték: a szállodához tartozó, eddig kihasználatlan borászati épületet több mint 100 ember befogadására alkalmas, modern rendezvényhelyszínné alakítják át, hogy jövedelmezőbbé tegyék a létesítményt, és hosszú távon megőrizzék a munkahelyeket.

Az új szobák kialakítására és a belső terek felújítására a korábbi tulajdonos által a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretén belül elnyert, 324,5 millió forint vissza nem térítendő szállodafejlesztési támogatást is felhasználják.

Azt is közölték, a BDPST Zrt. árbevétele 2018-ban 215 millió forint volt, míg az alkalmazottak átlagos száma ugyanebben az évben 12.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések