A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tizenötször erőszakolta meg a rábízott kisgyereket a dadus, teherbe is esett tőle - 18+

Családtagként tekintettek a nőre, ő azonban a lehető legkegyetlenebb módon élt vissza a bizalommal.
Marissa Mowry 20 évet kapott 
Nem elég, hogy megrontotta a gondjaira bízott 11 éves kisfiút az októberben elítélt nő, de teherbe is esett tőle. Ráadásul később, a rendőrök előtt megpróbálta eljátszani, hogy ő az áldozat, és a fiúcska a tettes.

Október 16-án találták bűnösnek, majd hoztak ítéletet a floridai Marissa Mowry ügyében. A most 28 éves nőt 20 év börtönbüntetésre ítélték nemi erőszakért, neve pedig végleg felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára, mely szabadulása után is szigorú megkötéseket jelent majd számára - írja a CrimeOnline.

Azzal védekezett: a kiskamasz erőszakolta meg

Mowry 2014 januárjában került egy családhoz dadusként. Jó ajánlásai voltak, így a család teljesen megbízott benne. Egy 11 éves fiúra, Cristopherre kellett vigyáznia. A nő októberben egy kisfiúnak adott életet. Ekkor még mindenki azt hitte: a gyerek apja Marissa Mowry barátja - később azonban minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a gondjaira bízott kiskamasz volt az.

A dadus ekkor a hatóságoknak azt mondta: nyugtatót vett be, ami miatt kábult volt, a kissrác pedig ezt kihasználta, leteperte és megerőszakolta. Később azonban bevallotta: épp fordítva történt a dolog. Ő volt az, aki kihasználta a gyermek ártatlanságát, és megerőszakolta - ráadásul nem is egyszer, hanem összesen 15 alkalommal.
Az áldozat édesanyja, Nadean Campbell nem is gondolta volna, hogy a velük élő dadus nem gyermekként gondol a kisfiára
“Lányomként tekintettem rá”

Az áldozat édesanyját teljesen megrendítette, mit tett a dadus a fiával. “Majdhogynem a lányomként tekintettem rá” - nyilatkozta Cristopher anyja, Nadean Campbell az ítélethozatal után.

Miután Marissa Mowry-t letartóztatták, az erőszakból született kisgyermek az áldozat családjához került. A most ötéves kisfiút a még mindig tini és fiatalkorú édesapja neveli. Minden egyes nap, mielőtt iskolába menne, elviszi a gyermekét az óvodába. A tini anyja szerint fiából meglepően jó szülő lett fiatal kora és a körülmények ellenére, azonban a közösségi élete szinte egyáltalán nincs, és korabeli lányokkal sem nagyon tud ismerkedni. “Ki akarna randizni egy olyan tinivel, akinek már van egy ötéves gyereke?”

Zaklatott gyerekkorával védekezett

Marissa Mowry a tárgyalás során zaklatott gyermekkorával és életével igyekezett védekezni. Mint elmondta, szülei bántalmazták, de olyan is előfordult, hogy az utcán volt kénytelen élni. A bíróságot azonban ez nem hatotta meg, mint ahogy az áldozat anyját sem. “Egy gyerekről beszélünk, aki még csak 11 volt. Még csak nem is tini. Csupán tizenegy.”

Forrás: borsonline.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések