A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Dávid József: politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben

Olyan vádpontokban találták bűnösnek Trócsányi László uniós biztosjelöltet és a román jelöltet is, amelyek a saját országukban jogszerűnek számítanak, ebből is látszik, hogy politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben - mondta Szabó Dávid József külpolitikai elemző kedd reggel az M1 aktuális csatornán.
A szakértő emlékeztetett: Trócsányi László egykori igazságügyi miniszter már korábban felfüggesztette ügyvédi tevékenységét, sőt nemrégiben el is adta részesedését a saját nevével fémjelzett ügyvédi irodából.

"Attól, hogy egy ügyvédi irodán rajta van az egykori alapító partner neve, az nem azt jelenti, hogy bármilyen anyagi haszna származik belőle" - mondta.

Szabó Dávid József szerint a döntéssel kirajzolódik a bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző erők közötti európai határ, és elkezdődött egy hadjárat az illegális migrációt nem támogatók ellen. Ez két fronton zajlik: a kötelező kvóta ismételt felvetése az egyik, a másik pedig a jogállamisági kérdések emlegetése - jelentette ki.

(MTI) 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések