Hirdessen itt

Skuczi Nándor a Fidesz-KDNP Nógrád megyei listavezetője

Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke vezeti a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési listáját az október 13-i önkormányzati választáson - jelentette be csütörtökön Salgótarjánban, sajtótájékoztatón a Fidesz nógrádi elnöke.
Balla Mihály elmondta: fontos szempont, hogy ki mennyit dolgozott a megyéért, az előző ciklusban végzett munkája alapján pedig természetes, hogy a kormánypártok listavezetője Skuczi Nándor.

A képviselőjelöltek közül Barna János, a közgyűlés jelenlegi alelnöke, valamint Percsina Norbert, Laczkó Roland, Varga Béla, Meló Ferenc, Molnár Sándor, Rigó Dávid, Király Attila és Danyi Attila szerepel a lista első felében.

Skuczi Nándort 2014 októberében választották a megyei közgyűlés elnökévé, azt megelőzően a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatalának vezetője volt.

Balla Mihály kiemelte, a megyei önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 45 milliárd forintnyi forrásának felhasználásáról döntött a most véget érő ciklusban. Erre hivatkozva kérte, hogy a választók a Fidesz-KDNP listájára szavazzanak, mert - mint fogalmazott - gyakran tapasztalták, hogy az ellenzéki képviselők nem támogatták teljes mellszélességgel a területfejlesztési programot.

Becsó Zsolt, a Fidesz salgótarjáni választókerületi elnöke a területfejlesztés legfontosabb egységének nevezte a megyei önkormányzatot. Az elmúlt öt évet sikeresnek tartja, mert nincs olyan település Nógrádban, ahol ne történtek volna fejlesztések.

Sikerült új alapokra helyezni Nógrád és a szlovákiai Besztercebánya megye kapcsolatát; a megyei önkormányzat által évek óta szervezett programok erősítik a nógrádi identitást - sorolta a további eredményeket a politikus, aki azt kérte a választóktól, tiszteljék meg bizalmukkal a pártszövetség megyei listáját, hogy folytathassák a megkezdett munkát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések