Hirdessen itt

Rákosfalvy Zoltán lemondott elnökségi tagságáról

Lemondott a Magyar Úszó Szövetségben (MÚSZ) betöltött elnökségi tagságáról Rákosfalvy Zoltán.
"Az elmúlt hetekben az önkormányzati választásokkal összefüggésben ismeretlen elkövető egy hamis adatokkal létrehozott profilon, fizetett blogos hirdetések alatt megjelentekkel súlyos bűncselekményeket követett el személyem ellen, mely valótlan állítások jelentős részét a választási kampány hajrájában sajnos az ellenzéki média is átvette" - írta Rákosfalvy Zoltán a szövetség elnökének, Wladár Sándornak címzett levelében, melyet a MÚSZ továbbított az MTI-nek.

"Az elkövető felkutatása és felelősségre vonása a Nyomozó Hatóság feladata. A fentiek okán, a személyem körül kialakult helyzettel együtt járó jelentős hátrányokat kizárólag magam kívánom viselni, melynél fogva kifejezetten meg akarom akadályozni, hogy imádott sportomat, az úszást, vagy annak szervezetét a Magyar Úszó Szövetséget a fenti hátrányok legcsekélyebb mértékben érintsék" - olvasható Rákosfaly Zoltán levelében.

A MÚSZ jelezte, a továbbiakban az ügyet nem kívánja kommentálni.

Borkai Zsoltról, Győr polgármesteréről az önkormányzati választások előtt egy - magát az ördög ügyvédjének nevező - ismeretlen tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a polgármester több ember, köztük Rákosfalvy Zoltán társaságában volt látható szexuális aktus közben.

Az ügy következményeként október 22-től Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) korábbi elnöke már nem tagja a MOB-nak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések