A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási az öröm Demcsák Zsuzsáéknál! Hamarosan érkezik

Már mindketten nagyon várják.
Lassan nem ölelhette már magához szerelmét Demcsák Zsuzsa, hiszen a férfinek több okból is el kellett hagynia az országot, és visszament Indiába. A munkái és az édesanyja miatti gyász letelte mellett elsősorban azért az iratért utazott haza, ami igazolja a nőtlenségét, és ami elengedhetetlen itthon a házasságkötésükhöz. 

Ezt már beszerezték, és ahogy a Ripostnak Zsuzsa közeli ismerőse elárulta, pár napon belül újra Magyarországra érkezik, és el sem kell mennie már többé. Nem csoda, hogy már mindketten alig várják a pillanatot, hogy végre újra átölelhessék egymást.

„Zsuzsa nagyon izgatott, mert Krishan egy héten belül, de legkésőbb jövő hét végéig visszatér hozzá és a gyerekekhez és onnantól kezdve nincsen akadálya az esküvőnek sem. Úgy tudom, már megvannak a szükséges papírok, ezeket hozza is magával, így rövid időn belül meg is tartják majd a menyegzőt. Mivel Zsuzsa továbbra is tartja magát ahhoz, hogy kicsi, meghitt esküvőt szeretnének tartani Krishannal, így biztosan senki nem sértődik meg, ha nem kap meghívót” 

- árulta el a lapnak a műsorvezető ismerőse.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések