A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgó NB I - Először nem született gól az Újpest és a ZTE meccsén

Az újonc Zalaegerszeg gól nélküli döntetlent játszott az Újpest FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati játéknapján, az Illovszky Stadionban.
OTP Bank Liga, 10. forduló:
Újpest FC-Zalaegerszeg 0-0

Illovszky Rudolf Stadion, 2619 néző, v.: Karakó

sárga lap: Stieber (74.), Mitrovic (91.)

Újpest:
Banai - Pauljevic, Ristevski, Heris, Balázs B. (Burekovic, a szünetben) - Sankovic - Nwobodo (Koszta, 79.), Zsótér, Onovo, Simon K. (Bjarnason, 60.) - Feczesin

Zalaegerszeg:
Demjén - Kocsis G., Bobál D., Lesjak, Tamás K. - Stieber Z. (Devecseri, 87.), Mitrovic, Bedi - Radó, Ikoba (Bobál G., 69.), Babati (Hudák, 76.)

Jó iramú, lendületes játékkal kezdtek a csapatok, mindkét oldalon több ígéretes helyzetet alakítottak ki a játékosok. Az újpestiek céloztak pontosabban, gólt azonban ők sem tudtak szerezni.

A második félidőben sem tudták kihasználni ellenfelük hibáit a csapatok. A szurkolók gyengének minősítették a játékot, pedig annak ritmusával, illetve a lehetőségekkel nem volt probléma, de a pontosság hiányzott a lövéseknél. A hajrában a két együttes felváltva rohamozott a győztes találat megszerzéséért, de egyikük sem járt sikerrel.

A két csapat 77. alkalommal találkozott egymással az élvonalban, és most először született gól nélküli döntetlen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések