A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kvízjáték, könyvbemutató, tárlatvezetés az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltárban

Kvízjátékkal, könyvbemutatóval, tárlatvezetéssel várja többek között a felnőtteket és gyerekeket az Országos Könyvtári Napok keretében csütörtökön és pénteken az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár.
Az Informatikai és Könyvtári Szövetség programsorozatának keretében a látogatók könyvtártörténeti vezetésen, a restaurátorműhely bemutatásán, valamint a Rákóczi-kötetekről szóló tárlatvezetésen vehetnek részt - olvasható az egyetem honlapján.

A meghirdetett Könyvtárak az emberért - Felelősségünk a Földért című projekt részeként kvízjátékban mérettethetik meg magukat az érdeklődők, amelyben értékes ajándékokat nyerhetnek.

Az Ó, természet! Milyen szép is egy káposzta! jeligéjű programon botanikus könyvbemutatón várják a közönséget, illetve olyan könyvtörténeti ritkaságokba lapozhatnak bele a résztvevők, mint a Lapokba zárt kincsek és A könyv évezredei.

A gyermekeket és felnőtteket egyaránt megszólító virtuális séta során Eötvös Loránd "otthonába" nyerhetnek betekintést a látogatók, a könyvkötő műhelyből pedig minden érdeklődő maradandó alkotással térhet haza.

(MTI) 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések