A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kulcsár Edina elárulta: ezért kezdett edzeni a csinos anyuka

Egyéves kisfia és több vállalkozása mellett saját magára jut a legkevesebb ideje az egykori szépségkirálynőnek. Kulcsár Edina túlhajszolta magát az utóbbi időben, aminek meg is lett az eredménye.
Hosszú idő után újra edz. Miért most kezdte el ismét?

– Sajnos, van rá némi esély, hogy gerincsérvem van. Több kivizsgáláson jártam, idegbecsípődésre is gyanakodtak, de augusztus 22-e óta nem múlik. Nem vagyok a műtéti beavatkozások híve, ezért próbálom erősítéssel, megfelelő mozgással javítani a helyzeten.

Milyen edzést végez?

– Salamon Dia profi fitneszversenyző segít az edzésekben, speciális gyakorlatokat végzünk, ami erősíti a gerinc melletti izmokat. Kiderült, hogy nem szabad elhanyagolni magunkat, mert megbosszulja magát. A Strand Fesztiválon voltunk, a kisfiamat, Medit dobáltam a levegőbe, akkor történhetett a baj. Lehet, hogy ha edzésben vagyok és odafigyelek a megfelelő tartásra, ezt a sok fájdalmat megspórolom magamnak.

Hogyan szakít időt a sportolásra?

– Nehezen. Amikor az edzőteremben vagyok, akkor is bevillan, hogy mennyi minden mást is meg tudnék csinálni ez idő alatt. Szerencsére sok segítségem van, a családom és az üzlettársam rengeteg terhet vesznek le a vállamról. A férjemről, Csutiról nem is beszélve, aki mindig mellettem áll, mindenben támogat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések