A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fájdalmas vallomást tett Kulcsár Edina: a rajongóit is megviselték a szavai

Sokan nem gondolták róla.
Kevesen tudják, hogy Kulcsár Edinának nehéz, küzdelmes gyermekkora volt. Ez azért is lehet megdöbbentő, mert a 28 éves sztár mindig vidám, az ember nem is gondolná, hogy a modell élete nem mindig csillogásból, boldogságból és sikerből állt. 

Most meghökkentő kulisszatitkokat árult el gyermekkoráról Szulák Andrea műsorában: őszintén mesélt arról, hogy annak idején ő is sokat nélkülözött, és nem egyszer sírva is fakadt, amikor nem került minden nap friss kenyér az asztalra, vagy a család épp nem engedhette meg magának, hogy karácsonyfát állítson - írja a Femcafe.

"Engem édesanyám 18 évesen szült. Ő azért még nagyon gyerek volt, úgyhogy mi a dédimmel éltünk egy 46 négyzetméteres panellakásban. Mi voltunk a nagyszobában hárman lányok és a dédimnek a fia a kisszobában. Voltak még egyéb nehezítő tényezők, amibe most nem mennék bele. Akkor sokat sírtam" 

- kezdte drámai vallomását Szulák Andrea műsorában Edina. 

"Nem sokszor, de volt olyan, hogy reggelire nem volt semmi. Volt egy olyan karácsony, amikor úgy volt, hogy karácsonyfánk sem lesz, mert nem tehettük meg. Aztán mit adott isten, a mamám vagy édesanyám a buszmegállóban állt, amikor egy karácsonyfákat szállító teherautóról leesett egy fa és azt hozták haza" 

- mondta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések