A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezek voltak az ultrafutónő támadójának utolsó szavai az ítélet meghozatala előtt

„Nagyon sajnálom, ami történt. Ennek nem szabadott volna megtörténnie, nem tudom meg nem történtté tenni. Szeretnék felébredni ebből a rémálomból” – ezek voltak ma H. István utolsó szavai, mielőtt a bíró ítéletet hirdetett volna az ügyében.
Négy év hat hónap fogházbüntetésre ítélték első fokon a férfit, aki egy évvel ezelőtt edzése közben próbálta megerőszakolni Makai Viktória futónőt. Az aktus csupán azért nem következett be, mert a férfinak nem volt merevedése, valamint rájuk talált a sportoló férje, aki lelökte a pucér férfit feleségéről.

H. István elismerte tettét, ám azt részegségére fogta. A szakértők szerint tudatánál volt, de átmeneti tudatzavar lehetett nála. Az ügyész súlyosításért, a védő felmentésért fellebbezett, az ítélet nem jogerős.


- Soha nem fogok magamnak megbocsátani - mondta H. István, aki tettét azzal indokolta, hogy részeg volt. - Olyan, mintha valami vezérelt volna, belém szállt volna, hogy ezt most véghez kell vinnem, és nem tudtam magamon uralkodni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések