A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drogterjesztő bűnszervezetet számoltak fel Nógrád megyében

Korábbi ügy folytatásaként további három személyt fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.
A Pásztói Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három kállói férfi ellen.

A nyomozás során felmerült információk alapján a rendőrök 2019. október 1-jén további három személyt, egy 30 éves és egy 23 éves kállói férfit, valamint egy 37 éves kállói nőt fogtak el és állítottak elő a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe.

A megalapozott gyanú szerint a 37 éves nő Kálló belterületén a – 2019. szeptember 11-én őrizetbe vett – 37 éves házastársával közösen értékesítette az új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér port, illetve a vevőket hitel fejében is kiszolgálta.

A nyomozás adatai alapján a 30 éves és a 23 éves férfi 2019. szeptember 30-át megelőzően új pszichoaktív anyagot szerzett meg, melyet követően azt több személy részére értékesítettek a község belterületén. A végrehajtott kutatás alkalmával a nyomozók többek között injekciós tűt, fehér porral szennyezett alufólia darabokat, valamint az értékesítéshez szükséges eszközöket és több tízezer forint készpénzt találtak meg és foglaltak le.

A kapitányság épületébe előállított nőt és két férfit a rendőrök bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfit a nyomozók őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések