A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Design Hét - Országszerte több mint 250 program várja az érdeklődőket

A vidéki társrendezvényekkel együtt összesen több mint 250 program várja az érdeklődőket a 16. Design Hét Budapest rendezvénysorozaton. A fesztivált idén a balti országok - Észtország, Lettország és Litvánia - díszvendégségével rendezik meg október 4. és 13. között - hangzott el az eseményt beharangozó csütörtöki eseményen.
Osvárt Judit, a Design Hét Budapest kurátora, a Magyar Formatervezési Tanács tagja elmondta: a szakmai rendezvényeken túl Budapesten mintegy 150 program várja az nagyközönséget, emellett Debrecenben, Egerben, Győrben, Pécsett, Sopronban és Veszprémben 100 rendezvényt tartanak. A Design Hét Budapest idei fő témája a flow, ami jól kifejezi a magyar kreatívipar állapotát.

A változatos programok között kiállítások, workshopok, előadások, dizájntúrák várják a közönséget. A Nyitott Stúdiók program keretében pedig hagyományosan kreatívipari vállalkozások engednek betekintést kulisszáik mögé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések