A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dallos Bogi vallomása: kiközösítették – Ezért kellett váltania

Középiskolát kellett váltania osztálytársai miatt Dallos Boginak, akit sikere után kiközösítettek társai.
A még mindig csak 22 éves Dallos Bogi 2014-ben robbant be a köztudatba We All című slágerével, amivel a Dal döntőjéig menetelt. Az énekesnő élete egy csapásra változott meg sikere után, azonban nem csak a jó értelemben. Hiába játszották számát a rádiók, követték egymást a fellépések, kortársait nem nyűgözte le sikere.

"Amikor a döntő után másnap bementem, nem köszöntek az osztálytársaim. Ezt kudarcként éltem meg" - kezdte a hot! magazinnak Bogi, aki korábban egy osztrák óvodában élt meg hasonló kirekesztést. Osztálytársai cukkolták már akkor is, amikor édesapja feltöltötte YouTube-ra egyik zenés klipjét, így döntésre szánta el magát.

"Végül középiskolát váltottam, és az új gimiben mindenkivel azonnal sikerült megtalálnom a közös hangot. Igaz, őket már jobban beavattam az iskolán kívüli életembe. Korábban ezt azért nem tettem, mert nem akartam, hogy azt higgyék, elszállok a sikertől."

Az X-Faktor női mentora emellett megtanulta kezelni a negatív visszhangokat is, bár eleinte megviselték a bántó hozzászólások, sikerült túltennie magát a kezdeti érzékenységen.

"Amikor az első videómhoz megérkezett az első komment, hogy ez sz*r, napokig sírtam. Azóta változott az ingerküszöböm, elég jól elengedem ezeket a dolgokat. Akadnak építően megfogalmazott vélemények, ezekre figyelni kell."

Bogi az éneklés mellett műsorvezetőként is kipróbálta magát, egy ideig párjával közösen készítették a 7kornálam! beszélgetős műsort.

"Három évig voltunk együtt, fél éve közös megegyezés alapján váltunk el, és nem dolgozunk már együtt. Nem szeretem keverni a munkát és a magánéletet. Most egyedül élek."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések