A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bélyegkibocsátással köszönti a világtalálkozót a Magyar Posta

Forgalomba bocsátotta az idei Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából kibocsátott egyedi bélyeget Áder János köztársasági elnök és Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója hétfőn a Sándor-palotában Budapesten.
A harmadik alkalommal megrendezendő Budapesti Víz Világtalálkozó témája a sok víz, a kevés víz és a szennyezett víz által okozott problémák - mondta el Áder János köztársasági elnök a bélyegkibocsátás alkalmával hétfőn.

Hozzátette, a jövő heti három napos tanácskozáson - amelynek szlogenje megelőzni a vízválságot - politikusok, bankárok, üzletemberek, feltalálók és tudósok gondolkodnak közösen a megoldásokon.
Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója emlékeztetett: Magyarország harmadik alkalommal rendezi meg a víz világtalálkozót és a Magyar Posta harmadik alkalommal bocsát ki bélyeget ebből az alkalomból, hogy felhívja a figyelmet a víz fontosságára, az édesvíz-készletet fenyegető veszélyekre, valamint az ebből fakadó társadalmi, gazdasági problémákra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések