A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasvári Vivien őszinte vallomása: "Sose volt nekem büdös a munka"

Házassága alatt is mindent egyedül oldott meg Vasvári Vivien, aki előfordul, hogy naponta 16 órát dolgozik.
Egyedül teremt meg mindent két gyermekének Vasvári Vivien. A Feleségek luxuskivitelben sztárja csak nemrégiben számolt be arról, hogy kicsivel több mint egy év házasság után zátonyra futott a kapcsolata férjével, Fecsóval. Vasvári Vivien a kapcsolata alatt sem volt kitartott feleség, és most is maga dolgozik meg mindenért.

– Három napig voltam Milánóban, majd két órát aludtam, és már mentem is egy 16 órás forgatásra, ahol Varga Viktor legújabb klipjében szerepelek. Mindent magam csinálok, csupán hetente párszor segít egy dada, ugyanis nem akartam a kicsit bölcsődébe rakni. Reggel elindulok, és késő délutánig vagy akár estig úton vagyok, interjúkat adok, fotózásokra vagy forgatásokra me­gyek. Sose volt nekem büdös a munka, a házasságom alatt se voltam egy kitartott feleség, mindent megteremtettem magamnak, amire szükségem volt 

- mondta a Borsnak Vasvári Vivien, akinek hamarosan költöznie kell: Fecsó ugyanis a tudta nélkül felmondta a lakásuk bérleti szerződését. Mint mondta, újabb kapcsolatba nem akar belerohanni, de a boldogságot megérdemli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések